O podjetju Lumada


Proizvodni programi našega podjetja Lumada imajo dolgoletno, več kot 30-letno tradicijo, saj smo na tržišču že od leta 1988. Sicer je bilo podjetje Lumada d.o.o. ustanovljeno 14. septembra 2012, kot posledica uspešnega prenosa in oddelitve od prvotne družbe Emma d.o.o. Ime našega podjetja samo po sebi predstavlja zgodbo, ki prinaša dodano vrednost. Prvi del imena »Luma«, izhaja iz besede »lumen«, kar v latinskem jeziku pomeni luč, svetloba.

Elektronske sveče, ki jih ponuja podjetje, predstavljajo luč, večno luč na grobovih ali čarobno svetlobo, ki si jo pričaramo v vseh prostorih našega življenja, da nam umiri ali razveseli dušo. Drugi del imena pa predstavlja beseda »Da«, ki izraža pritrjevanje, strinjanje z nečim, skratka pozitivni pomen vsemu, kar s to besedo označujemo.

Razvoj in proizvodnja elektronskih sveč sta primarni dejavnosti Lumade, katere glavno vodilo sta kakovost in unikatnost. Od ustanovitve do danes je podjetje posodobilo svoje proizvodne procese in postalo visoko konkurenčno ter sinonim za trajnostno okolje, s čimer se je postavilo na globalni zemljevid.

B2B – medpodjetniško sodelovanjeBolj je ponudba privlačna in inovativna, več je zanimanja s strani strank, kar prinese pozitivne rezultate tudi našim poslovnim partnerjem. Glede na to, da je naša primarna dejavnost proizvodnja omenjenih produktov, je seveda ključno, da imamo na drugi strani poslovne partnerje, ki bodo z našimi produkti obogatili svoje prodajne programe. Naše poslanstvo je, da poslovni partnerji z našimi produkti obogatijo ponudbo v lastnih trgovinah, cvetličarnah ali pri storitveni dejavnosti. Tudi dejstvo, da so naši izdelki okolju prijazni, jim omogoča, da se tudi sami usmerijo k bolj trajnostnim rešitvam.

Dodatna prednost je, da so izdelki Lumada okolju prijazni, visoko kakovostni ter privlačnega in unikatnega izgleda, cene pa temu primerne.
Verjamemo, da raznolikost in številne možnosti, ki jih nudimo, predvsem pa personalizacija h kateri stremimo prinašajo dodano vrednost in zadovoljstvo naših poslovnih partnerjev in seveda njihovih strank. In zadovoljne stranke se vedno vračajo.

Proizvodni programiDanes svoje izdelke izvažamo v več kot 15 držav na petih celinah (Evropa, Afrika, Severna in Južna Amerika ter Avstralija), kar pomeni, da nam zaupajo tako domači, kot tuji kupci. A zavedamo se, da imamo ustrezne kapacitete, da odgovorimo na le na obstoječe povpraševanje, ampak da omogočimo dostopnost naših izdelkov in proizvodnih programov širšemu krogu strank.

Primarna dejavnost podjetja Lumada je oblikovanje in proizvodnja elektronskih sveč. Kolekcija elektronskih sveč ponuja več kot 20 različnih modelov v različnih barvah in z različnimi podobami ter simboli. Izbirate lahko tudi med različnimi načini gorenja ter barvo plamena. Naše elektronske sveče so moderne, unikatne, različnih oblik in okolju prijazne. Izdelane so iz materialov, ki se enostavno reciklirajo. Neprekinjeno gorijo od nekaj mesecev pa do enega leta, z menjavo baterij pa lahko eno svečo uporabljate tudi več let. So ognjevarne, gorijo v vseh vremenskih razmerah, delujejo čisto in varno.

Ker se zavedamo, da delujemo na področju proizvodnje izdelkov, ki predstavljajo vez med našimi bližnjimi v situaciji, ko ta ni več mogoča na način, kot je bila nekoč, smo v naše proizvodnje programe vključili tudi spominske sveče. Spomin v srcu je nekaj, kar bo vedno z nami, kjerkoli smo in bomo. Zato smo našim programom dodali personalizirane spominske elektronske sveče, kamor strankam odtisnemo sliko preminule drage osebe, svetnika, hišnega ljubljenčka, najljubšega kotička v naravi in podobno). Sveče imajo zamenljive baterije, s čimer delovanje unikatne sveče lahko dodatno podaljšate.

Ena od ponudb v našem proizvodnem programu so tudi rožni venci, kjer je na voljo široka ponudba raznovrstnih rožnih vencev in zapestnic. Plastični, leseni in stekleni rožni venci. Vsak zase lahko nosi svoje sporočilo, stranke pa mu dodajo lastno vrednost. Poleg tega smo naše programe obogatili tudi z izborom lično in ročno izdelanih žar različnih materialov, oblogami za krste ter drugimi dodatnimi izdelki, kot so baterijski vložki, nagrobne lanterne in promocijska stojala.

Vizija, cilji in vrednoteNaša vizija in poslanstvo sta naše vodilo pri proizvodnji in ustvarjanju tako delovnih procesov, kot odnosov s strankami in poslovnimi partnerji. Biti korak pred konkurenco, delovati okolju prijazneje in delovati globalno so naši ključni cilji, ki jim sledimo in kateri so vpeti v vse pore našega podjetja.
Naše poslanstvo je na domačem, evropskem in drugih trgih okrepiti sedanji položaj med ponudniki ter s pomočjo strokovnega kadra postati najbolj zanesljiv in okolju prijazen poslovni partner na področju, na katerem delujemo. Zavedamo se, da je za uresničitev zastavljene vizije in uresničevanje našega poslanstva, bistven nadaljnji uspešen razvoj podjetja. Osredotočamo se na to, da vzdržujemo kakovost naših izdelkov in jo stalno izboljšujemo, skladno z novimi standardi na področju našega dela.

Med drugim je naš cilj tudi pridobiti kakovostna priporočila ter biti prepoznavni tako doma kot v tujini. Še naprej pa si bomo prizadevali prepoznavati potrebe naših strank in poslovnih partnerjev, da bomo lahko zadovoljili tudi najzahtevnejše.

Naša vizija in cilji so jasni, prav tako pa naše vrednote. Zaupanje in poštenost sta ključni vrednoti, na katerih temelji naše poslovno sodelovanje in stalno stremimo k temu, da poslovno sodelovanje z našimi partnerji in strankami ostane dolgoročno in uspešno.

Še naprej si želimo ostati butično podjetje, ki z manjšimi količinami ohranja kakovostne izdelke, ki predstavljajo odgovor na zahteve naših strank.